Best Mountain Blasting, Mass Transportation and Drainage at Low Price in Norway
Cheap Drainage and Mass Transportation Services in Norway Velkommen til Solheim Maskin & Bergsprenging is a leading of best mountain Blasting, Drainage, excavation, grading, mass Transportation and Plot Excavating Services in
Les Mer
Fjellsprenging
Vi utfører en rekke tjenester innen fjellboring og fjellsprengning, enten det gjelder boring av boltehull, fjerning av fjell eller større produksjonsjobber.
Les Mer
Tomteutgraving
Vi graver tomtene for deg! Et bra resultat krever godt grunnarbeid. Vi  utfører alltid grunnarbeid i henhold til Norsk Standard og vi har lang erfaring innen faget!
Les Mer
Drenering
God drenering rundt huset hindrer fukt- og kondensskader i grunnmuren. Om du kun isolerer innvendig er faren større for at det oppstår fukt. Vi tar jobben for deg!
Les Mer
Graving
Vi utfører alt innen grunnarbeid og graving. Trenger du hjelp ved planering for grunnmur er vi de rette til saken. Vi graver også grøfter for legging av vann- og avløpsrør.
Les Mer
Massetransport
Vi sørger for at overskuddsmasse etter graving blir fraktet vekk. Vi skaffer også jord, stein og singel ved behov. Ta kontakt for priser.
Les Mer
Planering
Vi utfører alt innen planering av tomter, og arbeid relatert til dette. Vi er med fra den første utgravingen til ferdigstillelse av uteområdet.
Les Mer